PRIVACY POLICY

Some of your data is being stored by Čas za kavo, which may be used to make future shopping experiences better for you.

Welcome to our store. We’ll always keep your data safe and secure. Here’s why we need it and how we use it.

This Policy applies to caszakavo.si website, products, and services that display or provide links to this Policy. Čas za kavo (collectively, “Čas za kavo”, “caszakavo”, “we”, “us”, and “our”) respect your privacy. Please read the following to learn more about our Privacy Policy (“this Policy”). 

How We Collect & Use Your Personal Data

When you purchase something from our store, as part of the buying and selling process, we collect the personal information you give us in your order.
When you browse our store, we also automatically receive your computer’s internet protocol (IP) address in order to provide us with information that helps us learn about your browser and operating system. Email marketing (if applicable): With your permission, we may send you emails about our store, new products and other updates

Personal data means any data that, either on its own or jointly with other data, can be used to identify a natural person. You directly provide us with such data when you use our websites, products, or services, or interact with us by, for example, creating a Huawei account or contacting us for support. We may also obtain data by recording how you interact with our websites, products, or services. For example, we may use technologies like cookies or receive use data from software running on your device.

The personal data we collect includes name, and email addresses, phone number and login information (account and password), etc., depending on how you interact with us, for example, the website you visit or the products and services that you use. We also collect the information you provide to us and the content of messages you send us, such as the query information you provide, or the questions or information you provide for customer service support.

Woocomerce store

Our store is hosted on WooCommerce. They provide us with the online e-commerce platform that allows us to sell our products and services to you. Your data is stored through WooCommerce’s data storage, databases and the general WooCommerce application. They store your data on a secure server behind a firewall.

Payment:
When you choose a direct payment gateway to complete your purchase, WooCommerce stores your credit card data. It is encrypted through the Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Your purchase transaction data is stored only as long as is necessary to complete your purchase transaction. After that is complete, your purchase transaction information is deleted.

All direct payment gateways adhere to the standards set by PCI-DSS as managed by the PCI Security Standards Council, which is a joint effort of brands like Visa, MasterCard, American Express and Discover. PCI-DSS requirements help ensure the secure handling of credit card information by our store and its service providers.

For more insight, you may also want to read WooCommerce’s Terms of Service (https://docs.woocommerce.com/document/woocommerce-terms-conditions-popup/) or Privacy Statement (https://woocommerce.com/privacy-policy/).

How We Protect and Retain Your Personal Data

We will retain your personal information for no longer than is necessary for the purposes stated in this Policy, unless otherwise extending the retention period is required or permitted by law. The data storage period may vary with scenario, product, and service. The standards Huawei uses to determine the retention period are as follows: the time required to retain personal data to fulfill business purposes, including providing products and services; maintaining corresponding transaction and business records; controlling and improving the performance and quality of products and services; ensuring the security of systems, products, and services; handling possible user queries or complaints and locating problems; whether the user agrees to a longer retention period; and whether the laws, contracts, and other equivalencies have special requirements for data retention.

How to Contact Us

If you have any questions or suggestions, if you would like to: access, correct, amend or delete any personal information we have about you, or simply want more information please contact us at info@caszakavo.si

Seeing adverts for caszakavo.si online

We also engage in online advertising, also to keep you aware of what we’re up to and to help you see and find our products.

Like many companies, we target Čas za kavo banners and ads to you when you are on other websites and apps. We do this using a variety of digital marketing networks and ad exchanges, and we use a range of advertising technologies like web beacons, pixels, ad tags, cookies, and mobile identifiers, as well as specific services offered by some sites and social networks, such as Facebook’s Custom Audience service.

The banners and ads you see will be based on information we hold about you, or your previous use of Čas za kavo (for example, your Čas za kavo search history, and the content you read on Čas za kavo) or on Čas za kavo banners or ads you have previously clicked on.

Cookies

By using our site, you agree to us placing these sorts of cookies on your device and accessing them when you visit the site in the future. If you want to delete any cookies that are already on your computer, the “help” section in your browser should provide instructions on how to locate the file or directory that stores cookies.

Here is a list of cookies that we use.

We’ve listed them here so you that you can choose if you want to opt-out of cookies or not.

woocommerce_cart_hash
woocommerce_items_in_cart
wp_woocommerce_session_

The first two cookies contain information about the cart as a whole and helps WooCommerce know when the cart data changes. The final cookie (wp_woocommerce_session_) contains a unique code for each customer so that it knows where to find the cart data in the database for each customer.

No personal information is stored within these cookies.

SLOVENIAN VERSION

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKIH

Kaj pravilnik določa?

Ta pravilnik o zasebnosti določa, kako Čas za kavo s.p., Smrjene 45, 1291 Škofljica (v nadaljevanju: “caszakavo”, “Čas za kavo”, “podjetje”, “mi”) pridobiva, hrani in uporablja vaše osebne podatke. 

GDPR direktiva

S sprejemom uredba daje EU večji poudarek kodeksom ravnanja in postopkom potrjevanja kot novim mehanizmom za zagotavljanje in izkazovanje ustreznega ravnanja z osebnimi podatki. Več si lahko preberete pod spodnjim zavikom.

Piškotki

(ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. 

Dobrodošli v spletni trgovini caszakavo.si. Vedno se bomo trudili omogočiti najvišjo zaščito vaših osebnih podatkov. Naj razložimo za kakšne namene in potrebe uporabljamo pridobljene podatke.
Kako zbiramo in obdelujemo podatke?

Vaše osebne podatke pridobivamo, ko nam jih posredujete, na primer preko vaše uporabe naših Storitev, oddaje naročila, ko nas kontaktirate neposredno po elektronski pošti, telefonu, v pisni obliki ali preko družbenih medijev, s katerimi nam posredujete osebne podatke. Kadar je to dovoljeno z zakonom, lahko o vas dobimo tudi informacije iz drugih virov.

Woocomerce trgovina

Naša spletna trgovina gostuje na WooCommerce online platformi, ki nam omogoča prodajo produktov in storitev. Vaši podatki so shranjeni na WooCommerce podatkovni zbirki in splošni WooCommerce aplikaciji.

Plačilo:
Ko izberete plačilo po neposredni bančni transakciji ali preko kreditne kartice so vaši podatki transakcije shranjeni dokler je potrebno za uspešno dokončano transakcijo in nakup.

Za bolj podrobne informacije lahko obiščete uradno spletno stran in pogoje poslovanja WooCommerce spletne platforme (https://docs.woocommerce.com/document/woocommerce-terms-conditions-popup/) ali njihov pravilnik o zasebnosti (https://woocommerce.com/privacy-policy/).

Nameni uporabe osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko uporabimo za enega ali več naslednjih namenov:

  1. V povezavi z vašo uporabo Storitev.
  2. Upravljanje in izboljševanje naših spletnih mest, vključno s prilagajanjem uporabniške izkušnje naše spletne strani. To je potrebno za naš zakoniti interes, da bolje razumemo želje naših uporabnikov in potencialnih kupcev ter prilagajamo naše spletne strani, izdelke in storitve glede na vaše potrebe in želje.
  3. Zaščita našega poslovanja in naših poslovnih interesov, vključno z namenom preverjanja kreditnih in preteklih izkušenj, preprečevanja goljufij in izterjave dolgov. To je potrebno za zaščito naših zakonitih interesov preprečevanja kriminalnih dejavnosti, kot so goljufije ali pranje denarja, za zagotovitev, da se naša spletna stran in storitve ne zlorabljajo in da se zaščiti naše poslovanje. Takšna preverjanja bomo izvajali le, če nam to dovoljuje zakonodaja.
  4. Komuniciranje z našimi poslovnimi svetovalci in pravnimi zastopniki. To je potrebno za naše zakonite interese pridobitve pravnega ali strokovnega poslovnega nasveta, mi pa bomo posredovali le vaše osebne podatke, če je to potrebno, v najmanjšem potrebnem obsegu in anonimizirane, kadar koli je to mogoče.
  5. Deljenje osebnih podatkov s tretjimi strankami (v nadaljevanju: naši podobdelovalci), ki so povezani z nami v zvezi z našim zagotavljanjem storitev, kot so:
    • naši IT in infrastrukturni poslovni partnerji,
    • kapitalsko povezane družbe,
    • oglaševalski partnerji.

    To bo potrebno za naš zakoniti interes učinkovitega vodenja in upravljanja našega poslovanja, za skladnost s pravnimi obveznostmi, ki nas zavezujejo, ali za lastne namene neposrednega trženja. Kadar delimo vaše osebne podatke, bomo to storili dosledno na podlagi potrebe po seznanitvi, v skladu z ustreznimi omejitvami zaupnosti, na anonimizirani osnovi, kolikor je le mogoče, in le toliko, kolikor je to nujno potrebno za katerega koli od teh namenov.

  6. Uveljavljanje naših zakonskih pravic in upoštevanje zakonov, predpisov in drugih zakonskih zahtev. To je potrebno za naš zakoniti interes varovanja našega poslovanja in uveljavljanja naših pogodbenih in drugih zakonskih pravic ter za zagotavljanje fizične, omrežne in informacijske varnosti ter celovitosti. Dodatno je to potrebno za naš zakoniti interes, da zagotovimo varen in brezkompromisen IT sistem in omrežja, vključno z varnostnim kopiranjem in arhiviranjem, preprečevanjem zlonamerne programske opreme, virusov, napak ali drugih škodljivih kod ter preprečevanjem nepooblaščenega dostopa do naših sistemov in vseh oblik napadov ali poškodb naših IT sistemov in omrežij.
  7. V zvezi z zahtevami za razkritje in v primeru prodaje ali nakupa podjetja in / ali sredstev, bodisi dejanskih ali potencialnih. To je potrebno za naše zakonite interese prodaje in / ali zagotavljanja in spodbujanja uspeha našega poslovanja.
  8. Za statistične in raziskovalne namene. Podatke bomo anonimizirali in jih uporabili za zakonite interese obdelave osebnih podatkov v raziskovalne namene, vključno s tržnimi raziskavami, boljšim razumevanjem naših strank in prilagajanjem naših izdelkov in storitev vašim potrebam.
  9. Za namene oglaševanja in z vašim soglasjem za namene e-oglaševanja, da vas obveščamo o naših storitvah, novostih, organizaciji dogodkov ter da vam ponujamo naše storitve in druge oblike e-oglaševanja.

 

Za Pravne osebe

Vaše osebne podatke lahko uporabimo za enega ali več naslednjih namenov:

  1. Upravljanje in izboljševanje naših spletnih mest, vključno s prilagajanjem uporabniške izkušnje naše spletne strani. To je potrebno za naš zakoniti interes, da bolje razumemo želje naših uporabnikov in potencialnih kupcev ter prilagajamo naše spletne strani, izdelke in storitve glede na vaše potrebe in želje.
  2. Zaščita našega poslovanja in naših poslovnih interesov, vključno z namenom preverjanja kreditnih in preteklih izkušenj, preprečevanja goljufij in izterjave dolgov. To je potrebno za zaščito naših zakonitih interesov preprečevanja kriminalnih dejavnosti, kot so goljufije ali pranje denarja, za zagotovitev, da se naša spletna stran in storitve ne zlorabljajo in da se zaščiti naše poslovanje. Takšna preverjanja bomo izvajali le, če nam to dovoljuje zakonodaja.
  3. Komuniciranje z našimi poslovnimi svetovalci in pravnimi zastopniki. To je potrebno za naše zakonite interese pridobitve pravnega ali strokovnega poslovnega nasveta, mi pa bomo posredovali le vaše osebne podatke, če je to potrebno, v najmanjšem potrebnem obsegu in anonimizirane, kadar koli je to mogoče.
  4. Deljenje osebnih podatkov s tretjimi strankami (v nadaljevanju: naši podobdelovalci), ki so so povezani z nami v zvezi z našim zagotavljanjem storitev, kot so:
    • naši IT in infrastrukturni poslovni partnerji,
    • kapitalsko povezane družbe,
    • oglaševalski partnerji.

    To bo potrebno bodisi za izvedbo pogodbe, ki smo jo sklenili z vami (ali za pripravo ponudbe), za naš zakoniti interes učinkovitega vodenja in upravljanja našega poslovanja, za skladnost s pravnimi obveznostmi, ki nas zavezujejo, ali za lastne namene neposrednega trženja. Kadar delimo vaše osebne podatke, bomo to storili dosledno na podlagi potrebe po seznanitvi, v skladu z ustreznimi omejitvami zaupnosti, na anonimizirani osnovi, kolikor je le mogoče, in le toliko, kolikor je to nujno potrebno za katerega koli od teh namenov.

  5. V zvezi z zahtevami za razkritje in v primeru prodaje ali nakupa podjetja in / ali sredstev, bodisi dejanskih ali potencialnih. To je potrebno za naše zakonite interese prodaje in / ali zagotavljanja in spodbujanja uspeha našega poslovanja.
  6. Za statistične in raziskovalne namene. Podatke bomo anonimizirali in jih uporabili za zakonite interese obdelave osebnih podatkov v raziskovalne namene, vključno s tržnimi raziskavami, boljšim razumevanjem naših strank in prilagajanjem naših izdelkov in storitev vašim potrebam.
  7. Identificiranja morebitnih kaznivih dejanj ali groženj za javno varnost pristojnemu organu.To je potrebno za naš zakoniti interes spodbujanja uspeha našega poslovanja, preprečevanje kriminala, za izpolnjevanje zakonskih obveznosti v splošnem javnem interesu ali za zakonite interese vladnih organov in pristojnih organov, ki preprečujejo kazniva dejanja.
  8. V zvezi s katerim koli pravnim sporom ali postopkom. To je potrebno za naš zakoniti interes spodbujanja in zagotavljanja uspeha našega poslovanja, reševanje sporov in dajanje takšnih razkritij, kot to zahtevajo zakoni ali za katere menimo, da ravnajo razumno, z zakonom.
  9. Za namene oglaševanja in z vašim soglasjem za namene e-oglaševanja, da vas obveščamo o naših storitvah, novostih, organizaciji dogodkov ter da vam ponujamo naše storitve in druge oblike e-oglaševanja.

Kadar obdelujemo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja, lahko kadarkoli prekličete dano soglasje, če nam pošljete elektronski naslov na info@caszakavo.si. Datum uveljavitve takega preklica je 30 delovnih dni od dne, ko smo prejeli vašo zahtevo.

Kako nas lahko kontaktirate

V primeru, da imate kakšno vprašanje, pohvao, pripombo ali pa bi želeli  dostop/popravek/izbris osebnih podatkov, ki jih imamo oziroma preprosto želite več informacij, nas kontaktirajte preko email naslova info@caszakavo.si.

Seeing adverts for caszakavo.si online

We also engage in online advertising, also to keep you aware of what we’re up to and to help you see and find our products.

Like many companies, we target Čas za kavo banners and ads to you when you are on other websites and apps. We do this using a variety of digital marketing networks and ad exchanges, and we use a range of advertising technologies like web beacons, pixels, ad tags, cookies, and mobile identifiers, as well as specific services offered by some sites and social networks, such as Facebook’s Custom Audience service.

The banners and ads you see will be based on information we hold about you, or your previous use of Čas za kavo (for example, your Čas za kavo search history, and the content you read on Čas za kavo) or on Čas za kavo banners or ads you have previously clicked on.

Cookies

By using our site, you agree to us placing these sorts of cookies on your device and accessing them when you visit the site in the future. If you want to delete any cookies that are already on your computer, the “help” section in your browser should provide instructions on how to locate the file or directory that stores cookies.

Here is a list of cookies that we use.

We’ve listed them here so you that you can choose if you want to opt-out of cookies or not.

woocommerce_cart_hash
woocommerce_items_in_cart
wp_woocommerce_session_

The first two cookies contain information about the cart as a whole and helps WooCommerce know when the cart data changes. The final cookie (wp_woocommerce_session_) contains a unique code for each customer so that it knows where to find the cart data in the database for each customer.

No personal information is stored within these cookies.

Pogoji GDPR direktive

Na brezplačna e-obvestila se lahko prijavi vsakdo, ki razpolaga z e-poštnim nabiralnikom in ki se strinja s pogoji navedenimi v nadaljevanju.

Prijava na e-obvestila je prostovoljna in pomeni podlago za obdelavo osebnih podatkov skladno z 10. členom in v povezavi z 72. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-1) ter s 45. a členom Zakona o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 98/04 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-2).

Vsebina e-obveščanja

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o aktualnih aktivnostih za kupce in obiskovalce spletne strani caszakavo.si kot so prodajne akcije, popusti, ugodnosti in o novostih. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je podjetje Čas za kavo s.p.

Soglašam, da moje podatke uporabite za:

  • Obveščanje o aktualni ponudbi preko elektronske pošte.

Obdelava podatkov
E-obvestila prejemate na podlagi vaše prostovoljne prijave na prejemanje e-obvestil na spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah upravljavca ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.

S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da podjetje Čas za kavo s.p. obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Podjetje Čas za kavo s.p.. lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje do preklica vašega soglasja oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu. Pridobljene osebne podatke bo podjetje Čas za kavo s.p. skrbno varovalo in uporabljalo v skladu z ZVOP-1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Skladno z ZVOP-1 so vam zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas.

Odjave

Posameznik ima skladno z ZVOP-1  pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da podjetje Čas za kavo s.p. osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo podjetje Čas za kavo s.p v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno onemogočil uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil.

Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Nastavitve« kjer izberete želeno kategorijo. V kolikor se želite odjaviti od prejemanja e-obvestil, kliknete na polje »Odjava«, in sledite postopku odjave.

Spoštujemo vašo zasebnost

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z ZVOP-1.