Maska za obraz

8.90

Prilagodimo se trenutni situaciji in bodimo bolj odgovorni do okolja.

Uporabljaj pralno maski in izberi svoj potisk, če se čez masko že ne vidi lep nasmeh pa naj potisk malce polepša dan, ko se vidimo v zaprtih prostorih.

Alternativna obrazna maska je izdelana iz dveh plasti 100% bombaža ima na zadnji strani žepek, kamor lahko vstavimo filterček.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Maska je alternativna rešitev, nikakor ne prepreči okužbe 100%. Še vedno je najboljša zaščita ostati doma, kakor se le da, si razkuževati roke in paziti nase in svoje bližnje. Je pa bombažna maska vseeno boljša zaščita kot nič, še posebej za zaprte prostore, kot je recimo trgovina, pošta ipd.

Vsakič ko si masko nadanemo si prej roke umijemo in razkužimo. Masko namestimo čez nos in se je ne dotikamo! Vsakič ko se jo dotaknemo jo je potrebno zamenjati oz. oprati. Maska ni kirurška je pa vseeno lažje oprati maskico, zamenjati filter, kot uporabljati rutke/šale.

Masko po uporabi operite v pralnem stroju in jo prelikajte na visoki temperaturi. To naredite po vsaki uporabi. Filtre znotraj lahko menjate so pa tudi te pralni.

Masko ima všito ozko žičko, katera bo poskrbela, da se oprime nosu. Zadaj pa so našite mehke elastike, da nas ne tiščijo.

Izberi svoj vzorec!

Dodatne informacije

IZBERI POTISK

Sive pikice, Siva enobarvna, Modre rožice, Peachy cvetje, Peach vzorec, Bela s cvetjem, Roza z vzorčkom, Peach kocke, Črna s pikami, Temno modra

0