Kulinarični »biseri«, ki redkokoga pustijo ravnodušnega. Popestrijo še ta pusto jed. Ponesi svoje jedi na višji nivo.
Fogy Tartufata 10%
Odlična popestritev v kuhinji. Sestavine: gobe šampinjoni (Agacius Bisporus), sončnično olje, črni poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt.) 10%, sol, česen, peteršilj, rižev škrob, poper, aroma.
17,90 €
Fogy Tartufata 10%
Odlična popestritev v kuhinji. Sestavine: gobe šampinjoni (Agacius Bisporus), sončnično olje, črni poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt.) 10%, sol, česen, peteršilj, rižev škrob, poper, aroma.
17,90 €
»Tartufi ženske raznežijo, moške pa poživijo.«
»Tartufi ženske raznežijo, moške pa poživijo.«
Skriti zakladi zemlje
Nabiranje tartufov
Tartufe se nabira zgodaj zjutraj ali proti večeru, ko je v zraku več vlage. V slovenskem delu Istre tartufarstvo ni razširjeno tako kot v hrvaškem delu. Naši tartufarji letno naberejo le okoli 300 kilogramov tartufov.
Ideja za darilo
Izbiraj med tartufato, ekstradeviško oljčno olje z aromo tartufov, ekstradeviško oljčno olje s tartufi, bela krema s tartufi, sol s tartufi, …


Skriti zakladi zemlje
Kulinarični »biseri«, ki redkokoga pustijo ravnodušnega. Popestrijo še ta pusto jed. Ponesi svoje jedi na višji nivo.
Nabiranje tartufov
Tartufe se nabira zgodaj zjutraj ali proti večeru, ko je v zraku več vlage. V slovenskem delu Istre tartufarstvo ni razširjeno tako kot v hrvaškem delu. Naši tartufarji letno naberejo le okoli 300 kilogramov tartufov.
Ideja za darilo
Izbiraj med tartufato, ekstradeviško oljčno olje z aromo tartufov, ekstradeviško oljčno olje s tartufi, bela krema s tartufi, sol s tartufi, …

Fogyjeva zgodba
Miranu je že leta 1990 dišeči svet tartufov predstavil stric, ki je svoje izkušnje nabiral po istrskih gozdovih skupaj z zvestim sopotnikom, psičkom Fogy. Kot vsakega najstnika, je tudi Mirana njegova najstniška vedoželjnost popeljala sprva drugim izzivom naproti, a je kaj kmalu ugotovil, da je mu je delo s prestižnimi tartufi pisano na kožo. Leta 2005 je Miran odprl svoje podjetje. Znanje in izkušnje, ki so mu jih skozi mladost vcepili stric in Fogy, so pripomogli, da se je poslovanje začelo izjemno hitro širiti.
Fogyjeva zgodba

Miranu je že leta 1990 dišeči svet tartufov predstavil stric, ki je svoje izkušnje nabiral po istrskih gozdovih skupaj z zvestim sopotnikom, psičkom Fogy. Kot vsakega najstnika, je tudi Mirana njegova najstniška vedoželjnost popeljala sprva drugim izzivom naproti, a je kaj kmalu ugotovil, da je mu je delo s prestižnimi tartufi pisano na kožo. Leta 2005 je Miran odprl svoje podjetje. Znanje in izkušnje, ki so mu jih skozi mladost vcepili stric in Fogy, so pripomogli, da se je poslovanje začelo izjemno hitro širiti.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.