Sestavine: himalajska sol, posušen črni poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt.) min. 3%, suho maslo, aroma
Kulinarični »biseri«, ki redkokoga pustijo ravnodušnega. Popestrijo še ta pusto jed. Ponesi svoje jedi na višji nivo.
Za bolj intenziven okus in popestritev jedi, dodaj himalajsko sol s tartufom. Lahko jo uporabiš pri omakah, pripravi mesa, rižot, jajc, testenin, solatne prelive, …
Sestavine: himalajska sol, posušen črni poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt.) min. 3%, suho maslo, aroma
16,90 €
Za bolj intenziven okus in popestritev jedi, dodaj himalajsko sol s tartufom. Lahko jo uporabiš pri omakah, pripravi mesa, rižot, jajc, testenin, solatne prelive, …
Sestavine: himalajska sol, posušen črni poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt.) min. 3%, suho maslo, aroma
16,90 €
Kulinarični »biseri«, ki redkokoga pustijo ravnodušnega. Popestrijo še ta pusto jed. Ponesi svoje jedi na višji nivo.
Tartufe se nabira zgodaj zjutraj ali proti večeru, ko je v zraku več vlage. V slovenskem delu Istre tartufarstvo ni razširjeno tako kot v hrvaškem delu. Naši tartufarji letno naberejo le okoli 300 kilogramov tartufov.
Izbiraj med tartufato, ekstradeviško oljčno olje z aromo tartufov, ekstradeviško oljčno olje s tartufi, bela krema s tartufi, sol s tartufi, …
Kulinarični »biseri«, ki redkokoga pustijo ravnodušnega. Popestrijo še ta pusto jed. Ponesi svoje jedi na višji nivo.
Tartufe se nabira zgodaj zjutraj ali proti večeru, ko je v zraku več vlage. V slovenskem delu Istre tartufarstvo ni razširjeno tako kot v hrvaškem delu. Naši tartufarji letno naberejo le okoli 300 kilogramov tartufov.
Izbiraj med tartufato, ekstradeviško oljčno olje z aromo tartufov, ekstradeviško oljčno olje s tartufi, bela krema s tartufi, sol s tartufi, …
Miranu je že leta 1990 dišeči svet tartufov predstavil stric, ki je svoje izkušnje nabiral po istrskih gozdovih skupaj z zvestim sopotnikom, psičkom Fogy. Kot vsakega najstnika, je tudi Mirana njegova najstniška vedoželjnost popeljala sprva drugim izzivom naproti, a je kaj kmalu ugotovil, da je mu je delo s prestižnimi tartufi pisano na kožo. Leta 2005 je Miran odprl svoje podjetje. Znanje in izkušnje, ki so mu jih skozi mladost vcepili stric in Fogy, so pripomogli, da se je poslovanje začelo izjemno hitro širiti.
Miranu je že leta 1990 dišeči svet tartufov predstavil stric, ki je svoje izkušnje nabiral po istrskih gozdovih skupaj z zvestim sopotnikom, psičkom Fogy. Kot vsakega najstnika, je tudi Mirana njegova najstniška vedoželjnost popeljala sprva drugim izzivom naproti, a je kaj kmalu ugotovil, da je mu je delo s prestižnimi tartufi pisano na kožo. Leta 2005 je Miran odprl svoje podjetje. Znanje in izkušnje, ki so mu jih skozi mladost vcepili stric in Fogy, so pripomogli, da se je poslovanje začelo izjemno hitro širiti.
V košarico si dodal/a nov produkt.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.