Čokoladna lizika – liofiliziran srček

Čokoladna lizika – liofiliziran srček

Sladka, lepa in majhna pozornost nekomu, ki ga imaš rad/a.

  • Vsaka lizika je izdelana ročno z veliko ljubezni in natančnosti iz visokokakovostne 41 % mlečne belgijske čokolade,
  • zadnja stran posuta z liofiliziranimi jagodami ali malinami

Lahko je popolna razvada ali pa odlično darilo za boljšo polovico, vnuke, otroke, prijatelje ali pa zate. Res je dobra, poskusi jo!

Dodaj pod priljubljeno
Dodaj pod priljubljeno
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , ,

Sladka, lepa in majhna pozornost nekomu, ki ga imaš rad/a.

  • Vsaka lizika je izdelana ročno z veliko ljubezni in natančnosti iz visokokakovostne 41 % mlečne belgijske čokolade,
  • zadnja stran posuta z liofiliziranimi jagodami ali malinami

Lahko je popolna razvada ali pa odlično darilo za boljšo polovico, vnuke, otroke, prijatelje ali pa zate. Res je dobra, poskusi jo!

Dodaj pod priljubljeno
Dodaj pod priljubljeno
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , ,

14 dnevna garancija
na zadovoljstvo

Hitra dostava
2 delovna dneva

Brezplačna dostava
ob nakupu nad 80€

Plačilo po povzetju
z gotovino pri dostavi

Ko okus nariše nasmeh
Ko okus nariše nasmeh
Narejeno v Sloveniji

Vsaka lizika je izdelana ročno z veliko ljubezni in natančnosti iz zelo kakovostne 41 procentne mlečne belgijske čokolade in jagodnim ali malinovim posipom.

Mama Paula

Pri izdelavi uporabljajo samo naravne in pristne sestavine, tako kot včasih stara mama Paula, po kateri se imenuje blagovna znamka ročno narejenih čokoladnih kreacij. Za imenom “Mama Paula” stoji tradicija, domačnost in pa nekaj novega, zanimivega, drugačnega.

Sestavine

Sestavine: mlečna čokolada (sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilje) in liofilizirane jagode/maline. Lahko vsebuje sledi pšenice, oreščkov in sezama. Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 16 in 20 °C v suhem in temnem prostoru.

Narejeno v Sloveniji

Vsaka lizika je izdelana ročno z veliko ljubezni in natančnosti iz zelo kakovostne 41 procentne mlečne belgijske čokolade in jagodnim ali malinovim posipom.

Mama Paula

Pri izdelavi uporabljajo samo naravne in pristne sestavine, tako kot včasih stara mama Paula, po kateri se imenuje blagovna znamka ročno narejenih čokoladnih kreacij. Za imenom “Mama Paula” stoji tradicija, domačnost in pa nekaj novega, zanimivega, drugačnega.

Sestavine

Sestavine: mlečna čokolada (sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilje) in liofilizirane jagode/maline. Lahko vsebuje sledi pšenice, oreščkov in sezama. Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 16 in 20 °C v suhem in temnem prostoru.

Kdo je mama Paula?

Spoznaj Hano, glavno ustvarjalko znamke Mama Paula.

“Že kot majhna deklica sem zelo rada ustvarjala in si izmišljala nove in nove sladice. Sem velik perfekcionist in vedno mi je v izziv moje kreacije dodelati do potankosti – po videzu, okusu, strukturi… Uporabljam samo naravne in pristne sestavine, tako kot včasih moja stara mama Paula, po kateri se imenuje moja blagovna znamka. Ob pogledu na logotip in ime se verjetno poraja vprašanje: »Pa zakaj ravno Mama Paula«. Odgovor je preprost. Moja stara mama je bila Pavla in bili sva zelo povezani. Ravno pri njej sem se naučila peči potico, štrudelj in veliko drugih dobrot. Verjetno sem prav zaradi nje dobila veselje do ustvarjanja v kuhinji. Za imenom stoji tradicija, domačnost in pa nekaj novega, zanimivega, drugačnega.” – Hana

Kdo je mama Paula?

Spoznaj Hano, glavno ustvarjalko znamke Mama Paula.

“Že kot majhna deklica sem zelo rada ustvarjala in si izmišljala nove in nove sladice. Sem velik perfekcionist in vedno mi je v izziv moje kreacije dodelati do potankosti – po videzu, okusu, strukturi… Uporabljam samo naravne in pristne sestavine, tako kot včasih moja stara mama Paula, po kateri se imenuje moja blagovna znamka. Ob pogledu na logotip in ime se verjetno poraja vprašanje: »Pa zakaj ravno Mama Paula«. Odgovor je preprost. Moja stara mama je bila Pavla in bili sva zelo povezani. Ravno pri njej sem se naučila peči potico, štrudelj in veliko drugih dobrot. Verjetno sem prav zaradi nje dobila veselje do ustvarjanja v kuhinji. Za imenom stoji tradicija, domačnost in pa nekaj novega, zanimivega, drugačnega.” – Hana

Ocene in mnenja o produktu

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čokoladna lizika – liofiliziran srček”
Oceni izdelek in prejmi kodo za popust pri naslednjem nakupu!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Podobni izdelki