Broken Bones Gin

41.9046.90

 

Broken Bones je majhna destilarna, rezultat strasti dveh prijateljev, ki si delita družinsko tradicijo proizvodnje piva, vina in žganih pijač. Obdarjena z znanjem iz preteklosti sta Borut in Boštjan želela izdelati nekaj drugačnega – slovenski viski in gin, pijači, ki bi v sebi elegantno združili vrhunsko znanje tradicionalnega izdelovanja in razpoznavni pečat Slovenije. Postopke, ki so ju pripeljali do želenega cilja, sta razvila v letih premišljenih preizkušanj. Edinstvena žganja so zahtevala tudi posebno destilacijsko opremo, izdelano po naročilu na osnovi njunih specifikacij.

 

Vsa žganja Broken Bones so izdelana v majhnih serijah. Pri izdelavi je pozornost izdelovalcev namenjena vsaki podrobnosti, kar odlikuje vsako serijo posebej.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

BROKEN BONES LONDON DRY GIN

  • Klasični gin je izdelan po postopku London dry gin: vsa zelišča so dodana v postopku destilacije, brez kasnejših dodatkov.
  • Posebnost je gin z dodatkom šipka in lipe, ki sta  skrbno dodana tekočini pred destilacijo. Receptura vključuje brinove in šipkove jagode s Krasa, ki združene s koriandrom, limonino lupino, lipovimi cvetovi, kardamonom in drugimi tradicionalnimi zelišči oblikujejo eteričen brinov ter  prijetno svež citričen gin.

 

BROKEN BONES NAVY STRENGHT GIN

  • Broken Bones Navy Strength Gin je svež in eteričen brinov gin, ki mu dajeta edinstven značaj preplet tradicionalnega načina izdelave in značilnosti slovenske dežele.
  • Za osnovo uporabljajo recepturo London Dry Gina z večjimi količinami izbranih zelišč. Kot vsi Broken Bones gini vsebuje brinove in šipkove jagode s Krasa združene s koriandrom, limonino lupino, kardamomom, sladkim korenom, lipovimi cvetovi in drugimi tradicionalnimi zelišči. Razredčen na 57 % alkohola, je Broken Bones Navy Strength Gin poudarjeno brinov in aromatičen, a še vedno nevarno lahkoten gin.

 

BROKEN BONES LJUBLJANA DRAGON GIN

  • Broken Bones Ljubljana Dragon Gin je svež in eteričen brinov gin, ki mu dajeta edinstven značaj preplet tradicionalnega načina izdelave in značilnosti slovenske dežele.
  • Za osnovo uporabljajo recepturo London Dry Gina, ki vključuje izbrane brinove in šipkove jagode s Krasa, združene s koriandrom, limonino lupino, kardamomom, sladkim korenom, lipovimi cvetovi in drugimi tradicionalnimi zelišči. Broken Bones Ljubljana Dragon Gin ima ognjevit značaj, ki ga ustvari dodani ingver.

 

“Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!“

Dodatne informacije

Izberi gin

Broken Bones London Dry Gin, Broken Bones Navy Strengh Gin, Broken Bones Ljubljana Dragon Gin

0