This Instagram training course is a practical workshop providing a thorough understanding of one of the fastest growing social networks in the world. How I started with @caszakavo and why Instagram is the PERFECT place for creatives to turn their passion into profit.

Workshop is available only in Slovenia.

Instagram delavnica

Nase ne polagam oznak kot so marketinški genij, mojster socialnih omrežij in drugih poimenovanj, ki jih zasledimo v zadnjem času. Preprosto in učinkovito, z izkušnjami ter predvsem z rezultati dobre prakse, pokažem kako sem brez budgeta ustvarila enega bolj prepoznavnih Instagram profilov v Sloveniji z redno mesečno organsko rastjo. Uspelo mi je pretvoriti hobi v posel, ki mi je omogočil, da sem pustila službo za nedoločen čas.

“Vsi imamo pametne telefone, le pametno jih je potrebno uporabiti.”

  • Želiš izvedeti nasvete iz konkretnega primera, ki deluje na slovenskem trgu?
  • Se sprašuješ kako pridobiti pravo ciljno skupino?
  • Kako sledilce »pretvoriti« v kupce?
  • Kakšne prednosti prinaša Instagram mojemu podjetju?
  • Kako uporabljati Instagram zgodbe v poslovne namene?
  • Kako začeti in se izpostaviti kot personal brand?
  • Na kaj je potrebno biti pozoren pri vključevanju influencerjev?
  • Podrobno spoznati funkcije Instagram omrežja?
  • Preverjeni načini, kako nagovoriti sledilce?
  • Ohraniti engagement in poskrbeti za organsko mesečno rast?

Pri svojem delu sem popolnoma transparentna in odkrita, zato ti z veseljem razkrijem vse nasvete, izkušnje in preverjene korake na primeru vzpostavljanja ter grajenja znamke @caszakavo.

“Kdaj če ne zdaj? Izkoristi moč socialnih omrežij ter prični z uresničevanjem svoje lastne ideje!”

“V kolikor ti ne gre za pridobivanje umetnih sledilcev in večanja same številke na profilu, ampak želiš ustvariti prodajno usmerjen profil ter zgraditi zaupanja vreden odnos s sledilci, potem ti bodo vsi nasveti koristili, da pričneš pri grajenju profila z idealno ciljno skupino. Prijavi se in dovoli, da ti korak za korakom pokažem kako najbolj produktivno izkoristiti čas, ki ga preživimo na Instagram omrežju.”

"Nina, celo pot sem še potem razmišljala o vsem. Pa moram rečt, da sem ful zadovoljna z delavnico. Velik sem vedla že prej, ampak sem še enkrat toliko novega izvedela. Pa super si prezentirala vse, jasno je bilo in res uporabno. Hvala ti."

Maja Kumelj, Novo Mesto

"Delavnica je bila super, super družba, sproščeno vzdušje, pa še čas za kavo, no čaj, smo si vzeli;) Po delavnici dejansko gledam na Instagram čisto drugače; prej sem ga gledal z vidika “užitka” v objavljanju fotk, sedaj pa fotkam dodajam tudi vsebino, dodam kakšne nasvete ali pa kar pri fotki odgovorim na kakšna vprašanja. Po delavnici sem v parih mesecih povečal sledilce za 3000, tako da stvar deluje,"

Matic Benet, Kranjska Gora

"Tole dans! Neverjetno 😍 mislim, da je bila to definitivno ena boljših investicij! Tvoj celoten osebni pristop in poznavanje teme je lahko marsikateremu ‘mojstru’ za vzgled! Najboljša inspiracija za samostojno pot! Kapo dol"

Karmen Jedvaj, Rogatec

Pohiti, število mest je omejeno. Se vidiva!

0